Újmecsekaljai 2. számú
Lakásfenntartó szövetkezet

Bemutatkozás

Üdvözlöm az Újmecsekalja 2. sz. Lakásszövetkezet elnöksége nevében!

Ez az oldal azért jött létre, hogy a mindennapokban előforduló kérdésekben nyújtson segítséget a békés és nyugodt lakhatás érdekében.
Lakásszövetkezetünk, Pécsett, Uránvárosban az Endresz György,- a Magyar Lajos,- és a Stadion utcákban kezel lakásokat, összesen 420 albetétet.

 

E városrész épületei a ’70-es évek elején épültek, napjainkban igyekszünk állagmegóvási – és épületgépészeti fejlesztéseket végezni házainkon. Minden épületünk kivétel nélkül hőszigetelt.
A terület a Pécsi Tudományegyetem közelsége, a jó közlekedési szempontok, bolt-, posta-, orvos-, ellátottsága,- valamint a jó közbiztonsági szempontok miatt kedvelt lakóhely családok, egyetemisták számára.

A Szövetkezet székhelye a Magyar Lajos u.7/b szám alatt található (11. emelet), ahol kollégáink azért dolgoznak, hogy a lakók/tulajdonosok a lakásokban- a társasházban- vagy annak szűkebb/tágabb környezetében előforduló kérdéseket közösen megoldjuk.

Felhívom szíves figyelmüket, hogy lépcsőházainkban megtalálhatóak a Házirendek, amit kérem, a lehető legpontosabban betartani szíveskedjenek a békés együttélés érdekében.

A társasház anyagi lehetőségeit figyelembe véve igyekszünk rendszeresen fejlesztéseket, tisztasági és kényelmi kivitelezéseket véghez vinni a házakban.

Liftjeinken folyamatos karbantartást és hatósági ellenőrzést végeztetünk, az elektromos hálózaton, a tetőszigetelésen folyamatos műszaki ellenőrzést tartunk.

Jelen oldal a teljesség igénye nélkül nyújt betekintést Lakásszövetkezetünk munkájába/életébe, ha konkrét kérdése van, amit itt ezen oldalakon nem talál meg, kérem hívja elérhetőségeinken kollégánkat.

Tisztelettel:
Lippóy András
elnök